ICANN: Een domein heractiveren

Leestijd 2 minuten
De Internet Corporation for Assigned Names & Numbers (ICANN) eist van alle domeineigenaren dat ze de contactgegevens van hun domein bevestigen.
Als je de contactgegevens van je domein niet binnen veertien dagen na aankoop bevestigt, wordt je domein gedeactiveerd en verschijnt een parkeerpagina in plaats van je website op je domein.
Je kunt je domein opnieuw activeren vanuit je Wix-account, of vanaf de parkeerpagina op je domein.
Belangrijk:
Zodra je de contactgegevens van je domein hebt bevestigd, kan het tot 48 uur duren voor je domein weer online staat en je website weer wordt weergegeven. Lees meer over domeinpropagatie.

Om je domein te heractiveren vanuit je Wix-account:

1. Ga naar de Domeinen-pagina.
    Let op: Als je meer dan één domein in je account hebt, blader je naar het betreffende domein.
  2. Klik op E-mail opnieuw versturen.
    Let op: Als je deze optie niet ziet, hoef je het e-mailadres van je domein niet te bevestigen.
  1. Bevestig de contactgegevens van je domein:
    1. Open het postvak voor het e-mailadres dat wordt gebruikt voor het contact met je domein. Lees meer
    2. Open de e-mail met de titel Bevestig de contactgegevens van je domein (verzonden door wix-team@notifications.wix.com).
    3. Klik in de e-mail op Bevestigen.

Om je domein te heractiveren vanaf de parkeerpagina:

1. Voer je domein in in de adresbalk van je browser.
  2. Klik op Domein opnieuw activeren op de parkeerpagina.
    Let op: Als er geen parkeerpagina op je domein verschijnt, moet je je domein heractiveren vanuit je Wix-account.
  1. Bevestig de contactgegevens van je domein:
    1. Open het postvak voor het e-mailadres dat wordt gebruikt voor het contact met je domein. Lees meer
    2. Open de e-mail met de titel Bevestig de contactgegevens van je domein (verzonden door wix-team@notifications.wix.com).
    3. Klik in de e-mail op Bevestigen.