Het uitbetalingsschema voor Wix Payments wijzigen

Leestijd 1 minuten
Wix Payments geeft je controle over wanneer uitbetalingen naar je bankrekening worden verstuurd. Selecteer een uitbetalingsschema dat aan jouw behoeften voldoet en wijzig dit op elk gewenst moment.
Er zijn drie uitbetalingsschema's om uit te kiezen:
  • Dagelijks: Uitbetalingen worden elke dag verzonden, inclusief transacties die zijn verwerkt vóór de dagelijkse sluitingstijd*. Transacties die na die tijd worden ontvangen worden inbegrepen in de uitbetaling van de volgende dag.
  • Wekelijks: Uitbetalingen worden elke maandag verstuurd.Je kunt dit wijzigen naar een andere dag van de week via je accountinstellingen.
  • Maandelijks: Uitbetalingen worden op de 1e van elke maand verstuurd.Je kunt dit via je accountinstellingen wijzigen naar een andere dag van de maand.

Om je Wix Payments-uitbetalingsschema te wijzigen:

1. Ga naar Betalingen ontvangen op het dashboard van je website.
  2. Klik op Beheren naast Wix Payments.
  3. Scrol omlaag naar Uitbetalingsschema.
  4. Selecteer het selectievakje naast de relevante optie:
    • Dagelijks
    • Wekelijks
      • Gebruik de drop-down om een dag te selecteren.
    • Maandelijks
      • Gebruik de drop-down om een dag te selecteren.
  5. Klik rechtsonder op Opslaan
Let op:
  • Uitbetalingen worden pas gedaan als er een beschikbaar saldo van ten minste $1,- op je Wix Payments account staat.
  • In maanden met minder dan 29 dagen worden uitbetalingen op de laatste dag van de maand verstuurd.
* Over de dagelijkse sluitingstijd voor uitbetalingen:
Afhankelijk van je regio stuurt Wix Payments elke dag uitbetalingen op het volgende tijdstip:
  • VS: 6AM EST.
  • Europa: 6AM GMT.