Het lukt niet de Wix Editor te openen

Leestijd 1 minuten
Lokale problemen die specifiek zijn voor jouw computer, browser of internetverbinding zijn de meest voorkomende oorzaak van het niet laden van de Wix Editor. Gelukkig kun je de meeste van deze problemen gemakkelijk oplossen om je Editor weer aan het laden te krijgen. Wij zijn er om je te helpen als je de Editor nog steeds niet kunt openen.

Om problemen met het laden van de Wix Editor op te lossen:

1. Ga naar de Wix Technische Assistant en volg de stappen om het probleem op te lossen.
  2. (Als je de Editor nog steeds niet kunt openen) Neem contact op met de Wix Klantenservice met de volgende informatie:
    • De naam of URL van je Wix-website.
    • De naam en versie van de webbrowser die je gebruikt.
    • De naam en versie van het besturingssysteem van je computer.
    • Een screenshot van je consoleweergave met de eerste regel van de foutmelding:
      1. Open een incognito-venster in je browser.
      2. Log in op Wix en probeer de Editor te openen.
      3. Open de console (Ctrl + Shift + J op PC of Cmd + Option + J op Mac).
      4. Klik op het Console-tabblad bovenaan het paneel en vernieuw de pagina (F5).
      5. Maak een screenshot van het hele browservenster, inclusief de console.
        Tip: Neem in je screenshot de eerste rode foutmelding(en) op die in de console verschijnen.