Het e-mailadres van je Wix-account wijzigen

Leestijd 3 minuten
Wanneer je een nieuw Wix-account maakt, kun je ervoor kiezen om je aan te melden door een e-mailadres en wachtwoord in te voeren, of door een social login te gebruiken (bijvoorbeeld Google of Facebook). In beide gevallen wordt het e-mailadres dat je invoert of het e-mailadres dat is gekoppeld aan je social login gekoppeld aan je Wix-account.

Ga naar je accountinstellingen als je het e-mailadres dat aan je Wix-account is gekoppeld wilt wijzigen.
Klik om het e-mailadres van je account te wijzigen.
E-mail nu wijzigen
Het duurt slechts een minuut
Lees in dit artikel meer over:

Het e-mailadres van je account wijzigen

Je kunt het e-mailadres van je Wix-account wijzigen in je accountinstellingen.
Belangrijk:
  • Zorg ervoor dat je nieuwe e-mailadres een echt adres is zonder typefouten. Wix stuurt een code naar dit e-mailadres om het te verifiëren.
  • Elk Wix-account heeft een uniek e-mailadres nodig. Het is niet mogelijk om een e-mailadres te gebruiken dat al aan een ander Wix-account is gekoppeld.

Om je e-mailadres te wijzigen:

1. Ga naar je Accountinstellingen in je Wix-account.
  2. Klik op het E-mailadres account-veld.
  3. Voer je Wix-accountwachtwoord in de pop-up in.
  4. Voer het e-mailadres van je nieuwe account in.
  5. Typ het e-mailadres van je nieuwe e-mailaccount opnieuw om het te bevestigen.
  6. Klik op Doorgaan.
Een screenshot van de pop-up voor het wijzigen van e-mailaccount
  1. Controleer je e-mailaccount voor een e-mail van Wix.
  2. Kopieer de 6-cijferige bevestigingscode.
Een screenshot van een 6-cijferige bevestigingscode van Wix
  1. Ga terug naar Accountinstellingen in je Wix-account.
  2. Plak de code in de pop-up.
  3. Klik op Verzenden.

Veelgestelde vragen

Klik op een vraag hieronder voor meer informatie over het wijzigen van het e-mailadres van je Wix-account.