Gebeurtenissen in Wix Bookings bijhouden met Meta Pixel

Leestijd 1 minuten
Wix stuurt automatisch gebeurtenissen naar Facebook over je Wix Bookings-diensten op je website. Met behulp van de Meta Pixel kun je gebeurtenissen op je website volgen, zoals weergaven en aankopen voor elke dienst die je aanbiedt. Koppel je website om aan de slag te gaan.
De gebeurtenissen die je in je Facebook-account ziet, zijn:
  • Inhoud weergeven: Wanneer een bezoeker een dienstenpagina bekijkt.
  • Gestart betaalproces: Wanneer een bezoeker op de 'Nu boeken'-knop klikt.
  • Selecteerdatum: Nadat de gebruiker een datum voor zijn dienst heeft geselecteerd.
  • Toevoegingen van betalingsgegevens: Wanneer een bezoeker betalingsgegevens heeft toegevoegd.
  • Aankoop: Wanneer een bezoeker een dienst boekt en naar de bedankpagina wordt geleid.

Om de gebeurtenisgegevens in Facebook te zien:

1. Log in op je Facebook-account.
  2. Klik linksboven op Advertentiebeheer.
  3. Klik op Gebeurtenisbeheer.