Foutmelding: Die URL is niet beschikbaar

Leestijd 1 minuten
Elke pagina op je website heeft zijn eigen unieke URL. De URL is gebaseerd op het domein van je website en heeft een unieke naam voor de pagina aan het einde daarvan (de URL-slug). Een voorbeeld-URL van dit type is: 'https://mijnprofessionelewebsite.com/over'.
Het is niet mogelijk om bepaalde URL-slugs voor je pagina's te gebruiken. Dit komt omdat ze worden gebruikt door Wix-apps of gereserveerd zijn voor SEO.
Als je hebt geprobeerd de URL van je pagina te bewerken en de volgende foutmelding hebt gekregen, komt dit hoogstwaarschijnlijk doordat je probeert over te stappen op een van deze slugs.

URL-slugs om te vermijden

Enkele voorbeelden van URL-slugs die je moet vermijden voor je pagina's zijn:
  • apps
  • _api
  • robots.txt
  • sitemap.xml
  • feed.xml
  • sites
  • events (bij gebruik van de Wix Events-app)
Als je deze URL-slugs probeert te gebruiken, zie je een foutmelding dat de URL niet beschikbaar is. Probeer een andere URL-slug toe te voegen en publiceer vervolgens je pagina.