Een Wix-domeinabonnement verlengen

Leestijd 2 minuten
Je kunt maximaal drie extra jaren toevoegen aan je domeinregistratie door je abonnement te verlengen. Hoe meer extra jaren je aanschaft, hoe meer je bespaart. Tijdens het verlengen kun je ook privéregistratie aan je abonnement toevoegen of ervan verwijderen.

Om de registratieperiode van je domein te verlengen:

1. Ga naar Premiumpakketten in je Wix-account.
  2. Klik naast het betreffende domein op het Meer acties-pictogram.
  3. Klik op Verlengen.
  1. Selecteer het aantal extra jaren en klik op Doorgaan.
  2. Controleer je contactgegevens en klik op Doorgaan.
  3. Selecteer je domeinprivacy en klik op Doorgaan.
  4. Voer je betaalgegevens in en klik op Aankoop verzenden.
Belangrijk:
  • Het is niet mogelijk om .de, .ch, .at, .nl, .fr, of .be-domeinen handmatig te verlengen. Als je de automatische verlenging voor een van deze domeinen hebt uitgeschakeld, klik dan op Automatisch verlengen inschakelen als je je domein wilt behouden.
  • Als je je domein hebt overgezet vanaf een ander Wix-account en de registratie ervan niet hebt verlengd, ga dan naar de Domeinen-pagina om je abonnement te verlengen