Een Wix Professional inhuren

Leestijd 3 minuten
Huur een Wix Professional in die past bij jouw stijl en budget om je aanwezigheid op het web te creëren of te verbeteren. Wix Professionals zijn gecertificeerde freelancers en bureaus waarmee je gematcht kunt worden in de Wix Marketplace. Je kunt een projectaanvraag indienen om gematcht te worden met een Wix Professional of zoeken naar een specifieke freelancer of bureau voor jouw stijl en budget.
Belangrijk:
Voordat je een Wix Professional inhuurt, moet je een prijs en betaalmethode overeenkomen die voor jullie beiden werkt. Het is aan jou en de Wix Professional die je inhuurt om de kosten en voorwaarden van je overeenkomst te bepalen. Wix mengt zich niet in geschillen tussen professionals en klanten. Bekijk de voorwaarden van de Wix Marketplace.
Lees in dit artikel meer over:

Matchen met een Wix Professional

Laat Wix je een professional vinden op basis van je behoeften. Geef de details van je projectaanvraag door een paar korte vragen te beantwoorden. We zullen je verzoek beoordelen en je koppelen aan professionals die het beste bij je passen.

Je hoort binnen één werkdag van een professional. Samen kun je de projectdetails en prijs bespreken om te beslissen of je ze wilt inhuren.

Om een projectaanvraag in te dienen:

1. Log in op je Wix-account.
  2. Ga naar je projectenpagina in de Wix Marketplace.
  3. Klik rechtsboven op Nieuw project en selecteer Zoek een professional voor mij.
  4. Kies waar je hulp bij nodig hebt en klik op Volgende
  5. Ga door met het invullen van de details van je verzoek.
  6. Voer je contactgegevens in en klik op Indienen.
Een screenshot van het invoeren van contactgegevens voor een verzoek om te worden gekoppeld aan een Wix Professional.

Wix Professionals en diensten zoeken

In de Wix Marketplace kun je filteren op diensten, prijs, locatie en taal om de professional te vinden die bij je past. Verken profielen om projecten te bekijken en meer te weten te komen over elke professional. Dien de details van je aanvraag in en ontvang direct een offerte van de professional.

Je hoort binnen een werkdag iets van de professional. Samen kun je de projectdetails en prijs bekijken om te beslissen of je de professional wilt inhuren.

Om een professional te zoeken:

1. Log in op je Wix-account.
  2. Ga naar je projectenpagina in de Wix Marketplace.
  3. Klik rechtsboven op Nieuw project en selecteer Kies een professional.
  4. Zoek naar Wix Professionals en diensten die je nodig hebt.
  5. (Optioneel) Bewerk de filters om je zoekresultaten te verfijnen.
Een screenshot van de Wix Marketplace-filters om een specialist te zoeken
  1. Klik op een Wix Professional om hun profiel te bekijken.
  2. Klik onder de profielafbeelding van de Wix Professional op Contact opnemen.
  3. Vul de gegevens van je aanvraag en je contactgegevens in en klik op Indienen.