Een website-URL vervangen door een andere domeinnaam

Leestijd 2 minuten
Je kunt de URL van je Wix-website veranderen in een andere domeinnaam vanaf je Domeinen-pagina. Zoek naar een domein om het best beschikbare domeinnaam voor je bedrijf te vinden.
Belangrijk:
Je website moet worden geüpgraded voordat je er een domein aan kunt toewijzen. Upgrade of wijs een bestaand Premiumpakket toe aan je website voordat je een domein toewijst.

Om de URL van je Wix-website veranderen in een andere domeinnaam:

1. Voeg het nieuwe domein toe aan je account door:
  2. Ga naar je Domeinen-pagina in je Wix-account.
  3. Wijs je domein toe aan je website:
Let op:
Als je de gratis Wix-URL van je website wilt wijzigen, klik je hier