Een screencast maken op een mobiel apparaat

Leestijd 1 minuten
Neem een screencastvideo op je mobiele telefoon op om een probleem te illustreren dat zich op je mobiele apparaat voordoet. Voeg vervolgens je screencast toe wanneer je contact met ons opneemt om het Wix Klantenserviceteam te helpen het probleem te zien.

Om je scherm op je iPhone op te nemen:

Apple heeft de mogelijkheid vrijgegeven om je scherm op te nemen met iOS 11. Om te lezen hoe je een opname maakt op je Apple-apparaat, raadpleeg je de ondersteuningspagina van Apple: Het scherm opnemen op je iPhone, iPad of iPod touch.

Om je scherm op je Android op te nemen:

De meeste mobiele apparaten die werken op Android OS versie 10 en hoger hebben een ingebouwde schermopnamefunctie. Raadpleeg de documentatie van je apparaat voor hulp bij het maken van een schermopname.
Tip:
Bekijk de instructies van Samsung voor gebruik van de schermrecorder op een Samsung-apparaat
Als je Android-telefoon geen schermopnamemogelijkheden heeft, kun je de AZ Screen Recorder-app gebruiken. Je kunt de gratis app downloaden in de Google Play Store
Belangrijk:
Om ervoor te zorgen dat het Wix Klantenserviceteam toegang heeft tot je video, moet je ervoor zorgen dat de link naar je video openbaar is.