Een ping-test uitvoeren

Leestijd 2 minuten
Als je problemen hebt met het bekijken van je live website, kan de Wix Klantenservice je aanraden om een ping-test uit te voeren. Zo kunnen we zien waar het verbindingsprobleem zich precies voordoet.
Kies je besturingssysteem en volg de onderstaande stappen.
Windows
Mac
  1. Klik met de rechtermuisknop op het Start-menu en selecteer Uitvoeren.
  2. Typ cmd en klik vervolgens op OK.
  1. Voer je domein in:
    • Als je een domein hebt gekoppeld aan je website: Typ ping www.domein.com (vervang domein.com door je eigen domeinnaam).
    • Als je een gratis website hebt: Typ ping gebruikersnaam.wixsite.com (vervang gebruikersnaam door je eigen gebruikersnaam).
  2. Druk op Enter.
  3. Maak een screenshot van de informatie.
  4. Stuur je screenshot naar de Wix Klantenservice