Een maandelijks pakket kopen

Leestijd 2 minuten
Met een maandelijks Premiumpakket of Studio-pakket, hoef je je niet te binden aan een abonnement voor de lange termijn en wordt je pakket elke maand automatisch verlengd. Standaard wordt er op de vervaldatum van het pakket elke maand een bedrag in rekening gebracht voor je geselecteerde pakket.
Tip:
Onze jaarlijkse pakketten bieden grote besparingen en bevatten een voucher voor een gratis domeinabonnement voor 1 jaar

Upgraden naar een maandelijks pakket

Je kunt je website op elk moment upgraden vanuit je Wix-account om te profiteren van alle voordelen en functies van een maandelijks pakket.
Belangrijke informatie over website-upgrades:
  • Website-upgrades zijn slechts geldig voor één website. Om meerdere websites in je Wix-account te upgraden, moet je meerdere pakketten kopen.
  • Pakketten worden automatisch verlengd, zodat je website nooit downtime ervaart. Je kunt de automatische verlenging uitschakelen als je niet wilt dat je pakket wordt verlengd. Zorg ervoor dat je dit doet na de eerste proefperiode van 14 dagen, anders wordt je pakket onmiddellijk opgezegd.

Om te upgraden naar een maandelijks pakket:

1. Ga naar de Upgrade-pagina.
  2. Klik onder het pakket dat je wilt kopen op Selecteren.
  3. Selecteer Maandelijks en klik op Naar betaalpagina.
Een screenshot met de optie voor de maandelijkse factureringscyclus op de upgradepagina.
  1. Voer je betaalgegevens in en klik op Aankoop verzenden.
Let op:
Na het indienen van je aankoop, kan je bank vragen om je identiteit te verifiëren. Ondervind je problemen met het verificatieproces? Neem dan rechtstreeks contact op met je bank.

Veelgestelde vragen

Klik op een vraag hieronder voor meer informatie over maandelijkse pakketten.