Een e-mailadres bevestigen bij Wix

Leestijd 1 minuten
Houd je contactgegevens up-to-date en bevestig je e-mailadres. Dit helpt ons ervoor te zorgen dat we updates en meldingen naar de juiste persoon sturen. Als nieuwe gebruiker ontvang je automatisch een bevestigingsmail.

Om je e-mail te bevestigen:

1. Ga naar je Accountinstellingen in je Wix-account.
  2. Klik op Bevestig je e-mailadres onder Login info.
  3. Ga naar je e-mailpostvak en open de bevestigingsmail. Deze e-mail wordt verzonden vanaf: wix-team@notifications.wix.com
  4. Klik op E-mail bevestigen. Zorg ervoor dat je je e-mailadres binnen 24 uur na ontvangst van de bevestigingsmail bevestigt, anders ontvang je een Wix-accountmelding.
Let op:
Als je de e-mail niet in je postvak ziet, controleer dan je ongewenste e-mail of spamfolder.
Tip:
Wil je het e-mailadres van je account wijzigen? Lees hoe