Een 'Do Not Sell Data'-link toevoegen aan je website

Leestijd 1 minuten
Volgens privacyregels zoals de CCPA en gegevensoverdracht aan derden te weigeren.
Door een Do Not Sell My Personal Information-link toe te voegen waarop bezoekers kunnen klikken om gegevensoverdracht uit te schakelen, kun je voldoen aan de CCPA-regelgeving.

Om een 'Do Not Sell Data'-link toe te voegen:

1. Ga naar Privacy en Cookies op het dashboard van je website.
  2. Scrol omlaag naar Voeg een 'Do Not Sell Data' link toe (California Consumer Privacy Act) en klik op Link toevoegen in Editor.
  3. Klik op Toevoegen aan website.
  4. Sleep de link naar de relevante positie op je website.
    Tip: We raden aan om de link in de voettekst te houden.
  5. (Optioneel) Klik op Instellingen om de link vorm te geven.
  6. Publiceer je website.
Belangrijk:
We raden aan om de link aan de voettekst toe te voegen. Door een element aan de voettekst van je website toe te voegen, wordt dit op al je websitepagina's weergegeven. Lees hoe