Een DKIM (TXT)-record toevoegen

Leestijd 2 minuten
Een Domain Keys Identified Mail (DKIM)-record is een tool voor e-mailverificatie. Door het toe te voegen aan je zakelijke e-mailadres wordt gecontroleerd of je e-mail is verzonden vanaf een betrouwbare bron en niet is gewijzigd onderweg naar je ontvangers.
Voordat je begint:
  • Je moet het DKIM-record ophalen bij je e-mailprovider.
  • De bitlengte van de DKIM-sleutel kan 2048 of 1024 tekens zijn.

Om een DKIM-record toe te voegen of bij te werken:

1. Ga naar Domeinen in je Wix-account.
  2. Klik naast het betreffende domein op het Meer acties-pictogram.
  3. Selecteer DNS Records beheren.
  1. Scrol naar het TXT (tekst) onderdeel en klik op + Record toevoegen.
  1. Voer de DKIM-selector in onder Hostnaam
    Let op: Voor zakelijke e-mails van Google Workspace, genereer je een DKIM-record via deze link.
  2. Voer de DKIM-handtekening in onder Waarde.
  3. Klik op Opslaan
Belangrijk:
Als je domein via doorverwijzing (pointing) is gekoppeld, zijn deze aanwijzingen niet van toepassing. Neem contact op met je domeinhost om de DKIM-records bij hen toe te voegen, aangezien zij je DNS beheren.