Een app van derden maken voor de Wix Appmarkt

Leestijd 2 minuten
Als je een ontwikkelaar bent en een app wilt maken voor de Wix Appmarkt, heeft het Wix Developers Center alles wat je nodig hebt om aan de slag te gaan.
Bouw je app met behulp van onze aangepaste REST-API's en lanceer ze, verdien er geld mee en houd de prestaties bij. Je krijgt direct toegang tot meer dan 200 miljoen Wix-gebruikers in 190 landen.
Een screenshot met het Wix Developer Center-dashboard.

Wie kan een app maken?

We werken samen met ontwikkelaars van elke omvang, van individuen tot grote bedrijven. Je krijgt toegang tot onze bibliotheek met API's, handige tutorials en het Wix Developers' Center voor het beheren van je apps.
Een screenshot met de Componentenbouwer in het Wix Dev Center-dashboard.

Wie gebruikt onze apps?

Onze gebruikers zijn onder meer online verkopers, bureaus, ondernemers, fitnessinstructeurs, restauranteigenaren en nog veel meer.
Onze apps helpen gebruikers om hun bedrijf te beheren en te laten groeien, en dat is waar jij om de hoek komt kijken. Door een geweldig product in de Wix Appmarkt te lanceren, kun je miljoenen potentiële gebruikers bereiken.
Een screenshot van de Wix Appmarkt.

Wat zijn de volgende stappen?

Voordat je aan de slag gaat, raden we je aan ons assortiment bestaande apps te bekijken en te zien welke apps populair zijn bij onze gebruikers.
Het is ook een goed idee om je eigen website te maken en er wat apps aan toe te voegen om te zien hoe ze werken en hoe gebruikers ermee omgaan.
Als je klaar bent om te beginnen, hebben we een snelle startgids om je te helpen je eerste app te maken en er inkomsten mee te genereren.