Een ander account gebruiken bij dezelfde betaalprovider

Leestijd 2 minuten
Als je meer dan één account bij een externe betaalprovider hebt, kun je overschakelen naar het account van jouw voorkeur om betalingen op je Wix-website te accepteren.
Bovendien koppelt Wix je automatisch aan de meest geschikte betaalprovider in je regio door een account voor je aan te maken (bijvoorbeeld bij Stripe of PayPal). Als je er al een hebt, kun je als je wilt overstappen op een ander account bij dezelfde provider.
Als je niet zeker weet welk provider-account momenteel aan je Wix-website is gekoppeld, kun je controleren aan welke provider je bent gekoppeld en je huidige inloggegevens bekijken voordat je wisselt.
In dit artikel lees je hoe je:

De inloggegevens van je provider bekijken

1. Ga naar Betalingen ontvangen op het dashboard van je website.
  2. Klik naast de betaalprovider of -methode die je wilt bekijken op Beheren.
  3. Bekijk je huidige providergegevens in het Accountgegevens-gedeelte.

Van account wisselen

1. Ga naar Betalingen ontvangen op het dashboard van je website.
  2. Klik naast de betaalprovider/methode die je wilt wijzigen op Beheren.
PayPal beheren-knop,
  1. Volg de relevante stappen, op basis van je provider:
    • PayPal:
      1. Voer het e-mailadres van je gewenste account in het Accountgegevens-gedeelte in.
      2. Klik op Opslaan.
    • Stripe:
      1. Klik op Account wijzigen.
      2. Voer je Stripe-inloggegevens in en klik op Doorgaan.
    • Andere betaalproviders:
      1. Voer de inloggegevens van je gewenste account in het Accountgegevens-gedeelte in.
      2. Klik op Opslaan.

Veelgestelde vragen

Klik op een vraag hieronder om meer te lezen over het ontvangen van betalingen.