Een 301-omleiding instellen van het ene domein naar het andere

Leestijd 2 minuten
Belangrijk:Om gebruik te maken van deze functie, moet je je website upgraden naar een Premiumpakket en een domein koppelen aan je website.
Een 301-omleiding is een permanente omleiding van de ene URL naar de andere. Hoewel ze sitepagina-URL's kunnen omleiden, kunnen ze ook omleiden van het ene domein naar het andere. Als je website bijvoorbeeld eerder het domein "oud-domein.com" gebruikte, en je nieuwe site bij Wix gebruikt het domein "mystunningwebsite.com", zal een 301-omleiding bezoekers naar je nieuwe site brengen, zelfs als ze het oude domein intypen of erop klikken.

Met 301-omleidingen kun je ook de SEO-ranglijst van je website behouden wanneer je je site naar Wix overzet.

Om een 301-omleiding van een domein naar een andere in te stellen:

1. Stel 301-omleidingen in voor de relevante pagina's op je nieuwe website.
    Let op: Sla deze stap over als je al omleidingen hebt ingesteld voor de pagina's van je website.
Let op:
Het is niet mogelijk om een 301-omleiding in te stellen van gratis Wix-URL's naar een premium-site.
Krijg hulp bij je SEO van een professional.
Huur een expert in