Een 1-jaar gratis domeinvoucher gebruiken

Leestijd 2 minuten
Je ontvangt de voucher voor een gratis domein voor 1 jaar bij de eerste aankoop van een jaarlijks Light, Core, Business of Business Elite Premiumpakket. Met deze voucher kun je gratis een domein registreren voor één jaar. Je kunt het domein het volgende jaar verlengen voor de reguliere prijs.  target="").

Om je voucher te gebruiken:

1. Klik hier om een beschikbaar domein te zoeken.
  2. Voer de domeinnaam die je wilt claimen in, inclusief de extensie (bijv. .com), en klik op Zoeken.
  3. Kies de relevante optie:
    • (Indien beschikbaar) Klik op Kiezen.
    • (Indien niet beschikbaar) Klik op Kiezen naast een aanbevolen extensie of zoek naar een ander domein.
      Let op: Bekijk de Belangrijke voucherinformatie hierboven voor een lijst met domeinextensies die met de voucher kunnen worden gebruikt.
  4. Selecteer de registratieperiode en klik op Doorgaan.
    Let op: De voucher betaalt alleen voor het eerste jaar.
  5. Voer je contactgegevens in (of bewerk deze), en klik op Doorgaan.
  6. Selecteer een privacyoptie:
    • Privéregistratie: Je contactgegevens verschijnen niet in de WHOIS-domeininformatie records.
      Let op: De voucher dekt de kosten van privéregistratie niet.
    • Openbare registratie: Je telefoonnummer en e-mailadres worden vervangen door algemene informatie. Degenen die contact met je willen opnemen, worden doorgestuurd naar een contactformulier dat je beschermt tegen spam. Je overige informatie blijft openbaar. Je kunt het alleen veranderen in privé wanneer je de domeinregistratie handmatig verlengt.
  7. Klik op Doorgaan.
  8. Kies je betaalmethode.
    Let op: Controleer bij de Betaal-stap of de voucherkorting is toegepast.
  9. Klik op Aankoop verzenden.
  10. Wijs het domein toe aan je website.