E-mailmarketing: Campagne-elementen bewerken in de Wix Owner-app

Leestijd 3 minuten
Je e-mailcampagne is onderverdeeld in onderdelen op basis van de elementen die je hebt toegevoegd (knoppen, tekst, afbeeldingen). Je kunt het ontwerp en de indeling van elk element bijwerken vanuit de Wix Owner-app door op het element te tikken. De ontwerpopties veranderen op basis van het onderdeel waaraan je werkt.
Belangrijk:
Je kunt e-mailcampagnes in de Wix Owner-app alleen bewerken als de campagne oorspronkelijk vanaf mobiel is gemaakt. Als een campagne is gemaakt of bewerkt vanaf een desktop, moet je deze vanaf daar bewerken.

Om de elementen van je campagne te bewerken in de Wix Owner-app:

1. Ga naar je website in de Wix Owner-app.
  2. Tik onderaan op Beheren.
  3. Tik onder Marketing op E-mailmarketing.
  4. Tik op het Concepten-tabblad.
    Let op: Je kunt alleen conceptcampagnes bewerken. Als je een campagne wilt bewerken die al is verzonden, dupliceer je de campagne eerst.
  5. Tik op het Meer acties-pictogram  naast de campagne die je wilt bewerken.
  6. Tik op Bewerken.
    Let op: Als je Bewerken niet als optie ziet, betekent dit dat je campagne is gemaakt vanaf een desktop.

7. Tik in de campagne op het element dat je wilt bewerken.

8. Het betreffende menu opent onderaan. Kies wat je wilt bewerken:
9. Tik op OK om je concept op te slaan.
En nu?
Wanneer je klaar bent met het bewerken van de campagne, stuur je deze naar je abonnees. Lees meer