Domeinverificatie op Facebook

Leestijd 2 minuten
Om gebeurtenissen op je website bij te houden met Meta Pixel na de release van iOS14 in februari 2021, moet je je domein verifiëren op Facebook.
Belangrijk:
Door deze dienst te gebruiken kom je rechtstreeks in contact met een externe serviceprovider. We raden je aan om het privacybeleid en de gebruiksvoorwaarden van de serviceprovider zorgvuldig door te nemen voordat je dergelijke diensten van derden gebruikt. Je erkent dat wij niet aansprakelijk zijn voor enig verlies of schade die voortkomt uit je gebruik van dergelijke diensten, inclusief enige aansprakelijkheid die voortkomt uit het uitwisselen van persoonlijke gegevens tussen jou en derde partijen.

Stap 1 | Bevestig dat je de eigenaar bent van je websitedomein op Facebook

1. Verifieer je domein op Facebook via de metatag methode. Let op: Het is niet mogelijk om een HTML-bestand te uploaden om bezit van een domein te bevestigen.
  2. Kopieer je metatag

Stap 2 | Voeg je Facebook-metatag toe aan je website

1. Ga naar Instellingen op het dashboard van je website.
  2. Klik op Aangepaste code onder Geavanceerd.
  3. Klik rechtsboven op + Gepersonaliseerde code toevoegen.
  4. Plak je Facebook-metatag in het tekstvak.
  5. Voer een betekenisvolle naam in voor je code, zodat je deze later snel kunt identificeren, indien nodig.
  6. In Code aan pagina's toevoegen, selecteer de optie Alle pagina's.
  7. In Plaats je code in, kies Kop.
  8. Klik op Toepassen.

Stap 3 | Keer terug naar Facebook om de verificatie te voltooien