DNS-records in je Wix-account beheren

Leestijd 4 minuten
Domain Name System ofwel DNS-records zijn instructies die het internet vertellen waar het je website kan vinden. Een DNS-record koppelt gemakkelijk leesbare domeinnamen (zoals het webadres van je website) aan informatie die je computer kan lezen (zoals het unieke IP-adres van je website).
Mogelijk moet je DNS-records bijwerken als je de host van je website wijzigt of nieuwe e-mailaccounts instelt.
Voeg de DNS-records van je domein toe, bewerk of verwijder ze vanuit het Domeinen-gedeelte van je Wix-account. Je kunt alle records voor je domein beheren, inclusief A-records, CNAME-records, TXT-records en meer.
Belangrijk:
Als je domein via doorverwijzing (pointing) aan Wix is gekoppeld, kun je je DNS-records beheren bij je domeinhost (niet Wix).
Klik om je DNS-records te beheren.
Ga naar Domeinen
Het kost slechts 1 minuut
Lees in dit artikel meer over:

DNS-records beheren

1. Ga naar Domeinen in je Wix-account.
  2. Klik naast het betreffende domein op het Domeinacties-pictogram.
  3. Klik op DNS Records beheren.
Een screenshot met de optie DNS Records beheren in het Domeinacties-menu.
  1. Kies wat je wilt doen:

Veelgestelde vragen

Klik hieronder voor antwoorden op veelgestelde vragen over het beheren van je DNS-records.