De Wix Owner-app bijwerken

Leestijd 2 minuten
Werk de Wix Owner-app bij, zodat je nooit nieuwe functies mist. De nieuwste versie van de app heeft verschillende voordelen, zoals verbeterde functionaliteit, bugfixes en een naadloze gebruikerservaring.

De Wix Owner-app bijwerken

Werk je Wix Owner-app bij naar de nieuwste versie. Als je de meest recente app-versie hebt, kun je genieten van nieuwe functies en mogelijkheden om van je bezoekers leden te maken.

Om je Wix Owner-app bij te werken:

1. Ga naar de Apple App Store (op iPhone) of Google Play (op Android).
  2. Zoek naar 'Wix Owner'.
  3. Tik op Werk bij (indien beschikbaar).
    Let op: Als er geen update beschikbaar is, betekent dit dat je al de meest recente versie hebt en dat je op Openen kunt tikken om de app te openen.
Een screenshot van de Apple App Store die zoekt naar de Wix-app.

Veelgestelde vragen

Klik op een vraag voor meer informatie over het updaten van je Wix Owner-app.