De Wix FAQ-app: Een overzicht

Leestijd 3 minuten
Met de Wix FAQ-app kun je mooie en nuttige FAQ's maken voor je bezoekers. Deze zijn een goede aanvulling op elke website, omdat ze snel antwoord geven op veelgestelde vragen over je producten of diensten. Hierdoor bespaar je doordat je minder klantenondersteuning nodig hebt.
De FAQ-app ziet er ook goed uit op mobiele apparaten, zodat bezoekers van je website de antwoorden kunnen krijgen die ze nodig hebben, waar ze ook zijn.
Begin met het installeren van de Wix FAQ-app vanuit de Wix Appmarkt in slechts een paar klikken. Klik hier om de FAQ-app te installeren.

Maak en beheer je FAQ's gemakkelijk

Nadat je de app hebt toegevoegd, kun je rechtstreeks vanuit de Editor of vanuit het dashboard van je website beginnen met het schrijven van je vragen en antwoorden.
Voeg verschillende soorten media toe aan je FAQ's om een rijkere ervaring te creëren voor je websitebezoekers, waaronder je eigen afbeeldingen en video's, GIF's, kaarten, emoji's of posts van je social media-accounts zoals Twitter, Instagram en TikTok. Lees meer over het toevoegen van media aan je FAQ's.
Zodra je je FAQ's hebt gemaakt, organiseer je ze in categorieën om het je bezoekers gemakkelijker te maken een antwoord te vinden op een vraag over een bepaald onderwerp. Je kunt bijvoorbeeld je veelgestelde vragen opsplitsen in afzonderlijke categorieën, zoals Levering, Retourzendingen en Terugbetalingen. Bovendien kun je kiezen welke categorieën je op je website wilt weergeven. Lees meer over FAQ-categorieën.
Het beheer van je FAQ's is ook eenvoudig. Je kunt de vragen antwoorden op elk moment bijwerken en wijzigingen aanbrengen vanuit je Editor of vanaf het dashboard van je website. Lees hoe je je FAQ's kunt beheren.
Heb je een meertalige website?
Als je Wix Multilingual gebruikt, kun je je veelgestelde vragen vertalen zodat deze beschikbaar zijn in elk van de taalversies van je website.

Ontwerp je FAQ's in overeenstemming met je merk

Pas het ontwerp van je FAQ's aan je merk en website aan. Kies uit verschillende indelingen en stijlopties, pas alle lettertypen en kleuren van de tekst aan, wijzig de achtergrond van je vragen, stel de kleur van je links in en meer.

Deel je FAQ's om verkeer te stimuleren

Voeg deelknoppen voor social media (o.a. Facebook, Twitter, of LinkedIn) aan je FAQ's toe, zodat jij of je bezoekers ze met anderen kunnen delen en verkeer en zaken naar je website terugleiden. Je kunt ook een directe link naar een specifieke vraag kopiëren en die delen waar je maar wilt. Lees meer over het delen van een FAQ.
Bovendien kun je je FAQ's weergeven in je chatbox op je website, zodat klanten direct antwoorden op hun vragen kunnen vinden, zelfs als je niet beschikbaar bent om te chatten. Lees meer over het toevoegen van veelgestelde vragen aan Wix Chat