De Wix FAQ-app aan meerdere pagina's toevoegen

Leestijd 2 minuten
Nadat je de Wix FAQ-app voor de eerste keer toevoegt, kun je teruggaan en de app opnieuw toevoegen aan meerdere pagina's op je website. Je kunt je bestaande FAQ-app kopiëren en op een andere pagina plakken of de app opnieuw toevoegen vanuit de Wix Appmarkt.
Lees in dit artikel meer over:

De app kopiëren en plakken

Voeg de Wix FAQ-app toe aan een pagina op je website door het te kopiëren en plakken met de rechtermuisknop.
Let op:
Alle instellingen van de oorspronkelijke app worden ook gekopieerd.

Om de app te kopiëren en te plakken:

1. Selecteer de FAQ-app in je Editor.
  2. Kies een van de volgende opties om de app te kopiëren:
    • Klik met de rechtermuisknop op de app en selecteer Kopiëren
    • Druk op Ctrl + C op je toetsenbord (Cmd + C op Mac).
  3. Ga naar de pagina waar je de app wilt toevoegen.
  4. Kies een van de volgende opties om de app te plakken:
    • Klik met de rechtermuisknop op de pagina en selecteer Plakken
    • Druk op Ctrl + P op je toetsenbord (Cmd + V op Mac).

De app opnieuw toevoegen vanuit de Wix Appmarkt

Je kunt teruggaan naar de Wix Appmarkt en de app opnieuw toevoegen aan een andere pagina.
Let op:
Wanneer je de app opnieuw toevoegt vanuit de Wix Appmarkt, worden de standaardinstellingen toegepast.

Om de app opnieuw toe te voegen vanuit de Wix Appmarkt:

1. Ga naar de pagina waaraan je de app wilt toevoegen.
  2. Klik links in de Editor op Apps toevoegen.
  3. Zoek in de zoekbalk naar 'Wix FAQ'.
  4. Klik op Opnieuw toevoegen om de app opnieuw toe te voegen.
Een screenshot van het opnieuw toevoegen van de FAQ-app vanuit de Appmarkt.