De titel die wordt weergegeven op het browsertabblad wijzigen

Leestijd 3 minuten
Standaard wordt de titel-tag van je pagina weergegeven als de titel op je browsertabblad.
Als je de titel van het browsertabblad wilt wijzigen, kun je de titel-tag van je pagina aanpassen in het SEO-paneel van je pagina.

Lees hoe je:

De titel van het browsertabblad voor je live website wijzigen

Je kunt de titel van het browsertabblad van je live website op elk gewenst moment bewerken in de Editor van je website.

Om de titel van de browser te wijzigen:

1. Ga naar de SEO-instellingen van je pagina:
2.  Voer de paginatitel in onder Wat is de titel-tag van de pagina (titel in zoekresultaten)?
3.  Klik rechtsboven in de Editor op Publiceren.
Tip:
Zoekmachines zullen de wijziging aan de titel-tag van je pagina detecteren wanneer ze je website de volgende keer crawlen en indexeren. Als je dit proces wilt versnellen, kun je de URL van de pagina indienen bij zoekmachines.
Belangrijk:
Het toevoegen van aangepaste code aan je website kan de titel van je browsertabblad beïnvloeden. Probeer eventuele aangepaste code die je aan je website hebt toegevoegd te verwijderen als je een onjuiste titel op het browsertabblad ziet.

De titel van het browsertabblad voor je Editor wijzigen

Je kunt ook de browsertitel van de Editor-versie van je website wijzigen. Dit helpt je om snel de relevante website in je browserbalk te identificeren, vooral als je aan meerdere Wix-websites werkt.
Let op:
Deze stappen zijn alleen mogelijk in de gratis versie van je website. Als je een domein hebt, moet je eerst de toewijzing van het domein ongedaan maken en het domein vervolgens opnieuw toewijzen als je klaar bent.

Om de browsertitel van de Editor te wijzigen:

1. (Optioneel) Hef de toewijzing van je domein op.
  2. Ga naar het dashboard van je website.
  3. Klik op Siteacties.
  4. Klik op Naam website wijzigen.
  5. Voer onder Webadres (URL) de nieuwe browsertitel in.
  6. (Optioneel) Wijs je domein opnieuw toe.