De status van je Wix Payments-account begrijpen

Leestijd 2 minuten
Wix Payments is nog niet voor alle gebruikers beschikbaar.
Nadat je Wix Payments als betaalmethode hebt gekoppeld, kan je account een van de onderstaande statussen hebben, afhankelijk van een aantal factoren (bijvoorbeeld of je alle relevante informatie hebt ingevuld of dat je account verificatie vereist).

Om je accountstatus te controleren:

1. Ga naar Betalingen ontvangen op het dashboard van je website.
  2. Controleer de status naast de relevante betaalmethode.
Wix Payments-account waaruit blijkt dat betalingen worden geaccepteerd,
  1. Selecteer hieronder een status om er meer over te lezen: