De gegevens van een Wix-gebruiker opvragen

Leestijd 1 minuten
De privacy van onze gebruikers is erg belangrijk voor ons. Het staat Wix niet vrij om persoonlijke informatie over onze gebruikers te verstrekken, inclusief e-mailadressen, IP-adressen enz.
Dit gezegd hebbende, aangezien Wix.com een beursgenoteerd bedrijf is, zijn we altijd bereid om samen te werken met wetshandhavingsinstanties en informatie te delen na ontvangst van een gerechtelijk bevel of dagvaarding.
Als je lid bent van een politie- of overheidsinstantie en een lopende zaak onderzoekt, kun je op elk moment contact met ons opnemen. Ons beleid is om zo goed mogelijk te voldoen aan lopende politieonderzoeken. We verstrekken de informatie meestal op papier aan het adres dat in het gerechtelijk bevel wordt vermeld.
Als je geen wetshandhavingsfunctionaris bent en een website wilt laten verwijderen of persoonlijk identificeerbare informatie over een Wix-gebruiker wilt verkrijgen, moet je een gerechtelijk bevel verkrijgen, dat wij na zullen komen.
We vragen dat alle gerechtelijke bevelen of dagvaardingen worden verzonden naar subpoenas@wix.com.
Neem voor verdere vragen rond deze kwestie contact met ons op en we helpen je graag verder.