De File Share-app verwijderen

Leestijd 2 minuten
Met de File Share-app kun je een bibliotheek voor het delen van bestanden maken waarin mensen ideeën kunnen uitwisselen en samen aan projecten kunnen werken.
Je kunt de File Share-app op elk moment verwijderen. Het verwijderen van de app verwijdert geüploade bestanden of inhoud niet, maar het voorkomt wel dat leden deze kunnen zien of dat ze nieuwe bestanden of inhoud kunnen oploaden.
Tip:
Als je later besluit om de File Share-app weer toe te voegen, worden al je bestanden en inhoud hersteld.

In dit artikel lees je hoe je:

De File Share-app verwijderen in de Editor

1. Klik links in de Editor op Pagina's.
  2. Wijs de File Share-pagina aan.
  3. Klik op het Meer weergeven-pictogram.
  4. Selecteer Verwijderen.
  1. Klik op Verwijderen om te bevestigen.

De File Share-app verwijderen in Editor X

1. Klik bovenin Editor X op Pagina's.
  2. Wijs de File Share-pagina aan.
  3. Klik op het Meer weergeven-pictogram.
  4. Selecteer Verwijderen
  1. Klik op Verwijderen om te bevestigen.