De File Share-app verwijderen

Leestijd 2 minuten
De Wix File Share-app wordt aan je website toegevoegd als een app met een volledige pagina. Dit betekent dat als je het wilt verwijderen, je de hele pagina moet verwijderen.
Let op:
Het verwijderen van de app verwijdert geüploade bestanden of inhoud niet, maar het voorkomt wel dat leden deze kunnen zien of dat ze nieuwe bestanden of inhoud kunnen oploaden.Als je later besluit om de File Share-app weer toe te voegen, worden al je bestanden en inhoud hersteld.
Wix Editor
Studio Editor
  1. Klik links in de Editor op Pagina's en menu.
  2. Wijs de File Share-pagina aan.
  3. Klik op het Meer acties-pictogram.
  4. Klik op Verwijderen.
Een screenshot die laat zien hoe je de File Share-app verwijdert in de Studio Editor
  1. Klik op Verwijderen om te bevestigen.