De blootstelling van een testwebsite bewerken

Leestijd 1 minuten
Nadat je je testwebsite hebt gemaakt, kun je de blootstelling verhogen of verlagen.

Het blootstellingspercentage verwijst naar het percentage van je websitebezoekers dat de testwebsite zal zien wanneer ze je live website bezoeken. Dit geldt voor alle gebruikers: op desktop, op mobiele apparaten, op alle geografische locaties.
Je kunt de blootstelling vergroten. Dit betekent dat meer van je websitebezoekers de testwebsite te zien krijgen. Wanneer je de blootstelling verlaagt, zien minder bezoekers de testwebsiteversie.

Om de blootstelling van een testwebsite te bewerken:

1. Ga naar de Release Manager.
  2. Klik naast de testwebsite op het Meer weergeven-pictogram.
  3. Klik op Blootstelling bewerken.
  4. Voer het blootstellingspercentage in als een waarde tussen 0-100.
  5. Klik op Opslaan.
Belangrijk:
Sommige functies op je website zijn mogelijk niet compatibel met testwebsites, zoals alles dat gegevens bevat.