Wix Contacts: De abonnementsstatus van een contactpersoon wijzigen

Leestijd 2 minuten
De abonnementsstatus van een contactpersoon bepaalt welke soorten e-mail- of sms-inhoud je hen kunt sturen. Contacten in je Wix-account hebben een van de volgende abonnementsstatussen:
  • Nooit geabonneerd: Dit zijn contacten die interactie hebben gehad met je website, maar zich niet hebben aangemeld voor je mailinglijst. Ze kunnen af en toe meldingen ontvangen, maar je moet ze geen marketingmails of sms-berichten sturen.
  • Geabonneerd: Dit zijn contacten die zich hebben aangemeld voor je mailinglijst. Je kunt ze updates, blogposts en marketing e-mails sturen.
  • Abonnement opgezegd: Dit zijn contacten die zich actief hebben afgemeld voor je mailinglijst. Ze ontvangen geen meldingen van je website en je moet ze geen marketingmails of sms-berichten sturen.
In dit artikel lees je meer over:

De abonnementsstatus van een contact wijzigen

Je kunt de abonnementsstatus van een contactpersoon bijwerken vanuit Contacten op het dashboard van je website.
Voordat je begint:
We raden je aan de wetten op het gebied van e-mailmarketing en best practices door te nemen.

Om de status van een contact te wijzigen:

1. Ga naar je contacten op het dashboard van je website.
  2. Klik naast het betreffende contact op het Meer acties-pictogramen selecteer Bewerken.
  3. Kies het type abonnementsstatus dat je wilt bijwerken:

Veelgestelde vragen

Lees hieronder meer over de abonnementsstatus van contacten.