De abonnementsstatus van een contactpersoon wijzigen

Leestijd 1 minuten
De abonnementsstatus van een contactpersoon bepaalt welke soorten e-mailinhoud je aan ze kunt sturen. Contactpersonen in je Wix-account hebben een van de volgende drie abonnementsstatussen:
  • Nooit geabonneerd: Dit zijn contacten die interactie hebben gehad met je website, maar zich niet hebben aangemeld voor je mailinglijst. Ze kunnen af en toe e-mails ontvangen, zoals meldingen van je website, maar je moet ze geen marketing e-mails sturen.
  • Geabonneerd: Dit zijn contacten die zich hebben aangemeld voor je mailinglijst. Je kunt ze updates, blogposts en marketing e-mails sturen.
  • Abonnement opgezegd: Dit zijn contacten die zich actief hebben afgemeld voor je mailinglijst. Ze ontvangen geen e-mailmeldingen van je website en je moet ze geen marketing e-mails sturen.
Tip:
We raden je aan de wetten op het gebied van e-mailmarketing en best practices door te nemen.

Om de abonnementsstatus van een contactpersoon te wijzigen:

1. Ga naar je contacten op het dashboard van je website.
  2. Selecteer de betreffende contactpersoon.
  3. Klik naast Contactgegevens op Bewerken.
Een screenshot van de contactkaart.
  1. Klik op de uitvouwpijl onder het E-mail-veld.
Een screenshot van opties voor e-mailpakketten.
  1. Selecteer een nieuwe abonnementsstatus.
  2. Klik op Opslaan.