Compatibiliteit van Wix met Internet Explorer

Leestijd 1 minuten

Compatibiliteit

Wix ondersteunt IE11 niet langer voor de Editor, ADI of voor live websites. Als je Internet Explorer gebruikt, raden wij je aan in plaats daarvan bij te werken naar de nieuwste versie van Microsoft Edge of een andere ondersteunde browser op PC: Chrome of Firefox. Download Microsoft Edge
Let op:
Gebruik Chrome of Firefox als je een ADI-website op de PC bewerkt. Wix ondersteunt Microsoft Edge niet voor de ADI-bouwer. Klik hier om te stemmen voor de mogelijkheid om ADI te gebruiken met Microsoft Edge.

Redenen om over te stappen op een bijgewerkte browser

Wij raden je ten zeerste aan over te stappen op een bijgewerkte browserversie om de volgende redenen:
  • Beveiliging: Microsoft levert geen beveiligingsupdates meer voor oudere versies van Internet Explorer en stopt mogelijk binnenkort helemaal met het leveren van beveiligingsupdates voor de browser voor nieuwere besturingssystemen. **Zonder cruciale beveiligingsupdates voor de browser kan je PC kwetsbaar worden voor schadelijke virussen, spyware en andere kwaadaardige software die je bedrijfsgegevens en -informatie kunnen stelen of beschadigen.
  • Technische ondersteuning: Microsoft biedt geen technische ondersteuning of fixes meer voor oudere versies van Internet Explorer en zal mogelijk binnenkort geen ondersteuning meer bieden voor de browser op nieuwere besturingssystemen.
  • Compliance: Bedrijven die onderworpen zijn aan wettelijke verplichtingen zoals HIPAA moeten ervoor zorgen dat de software die zij gebruiken up-to-date is en voldoet aan deze voorschriften.
  • Gebrek aan ISV-ondersteuning: Veel onafhankelijke softwareleveranciers (ISV's) ondersteunen Internet Explorer niet meer. Office 365 maakt bijvoorbeeld gebruik van moderne webstandaarden en werkt het beste met de nieuwste browser.
Welke browser gebruik je?
Ga naar www.whatismybrowser.com om na te gaan of je browser up-to-date is.