CMS (Voorheen Content Manager): Een verwijderde verzameling herstellen

Leestijd 2 minuten
Herstel verwijderde verzamelingen vanuit de back-ups in je CMS. Elke back-up is een gearchiveerde kopie van al je verzamelingen. In elke back-up kun je alle of alleen bepaalde verzamelingen herstellen om wijzigingen die na de back-updatum zijn gemaakt te negeren. In de verzamelingen die je herstelt, worden alle velden, inhoud, structuur en instellingen teruggezet naar de opgeslagen versie in de back-up.

Wix-appverzamelingen worden niet beïnvloed door back-ups omdat ze hun inhoud van de relevante app krijgen (bijvoorbeeld Wix Stores, Wix Bookings, of Wix Events).

Lees in dit artikel meer over:

Verzamelingen herstellen vanuit back-ups

Herstel een back-up om te kiezen welke verzamelingen je wilt terugzetten naar hun vorige versies.

Om verwijderde verzamelingen te herstellen:

1. Ga naar je CMS op het dashboard van je website.
  2. Klik bovenaan op Meer acties
  3. Klik op Back-ups.
  4. Klik naast de back-up die je wilt herstellen op Herstellen
  5. Klik op het selectievakje naast elke verzameling die je wilt herstellen.
  6. Klik op # verzamelingen herstellen
  1. Klik om te bevestigen dat je wijzigingen die na de aanmaakdatum van de back-up zijn gemaakt permanent wilt overschrijven.
  2. Klik op Herstellen.

Veelgestelde vragen

Klik op een vraag hieronder voor antwoorden op de meest gestelde vragen over het herstellen van verzamelingen.