CMS: Inhoud kopiëren en plakken

Leestijd 2 minuten
In het CMS (Content Management System) kun je items en velden kopiëren en plakken binnen verzamelingen en tussen verzamelingen. Dit omvat het kopiëren en plakken vanuit externe bronnen zoals Google Sheets en Microsoft Excel.
Klik en sleep eerst om de gewenste velden te selecteren. Kopieer ze vervolgens (met Ctrl+C of ⌘+C), klik waar je de cellen wilt laten verschijnen en plak ze (met Ctrl+V of ⌘+V).
Een screenshot van een verzameling met een aantal geselecteerde velden en de optie Kopiëren gemarkeerd.
Let op:
Zorg er bij het plakken van inhoud tussen verzamelingen of andere bronnen voor dat het inhoudstype overeenkomt met het veldtype waar je in plakt. Als je verschillende inhoudstypen in een verzameling probeert te plakken, zie je het volgende waarschuwingsbericht.
Een screenshot van het paneel dat verschijnt wanneer je inhoud plakt die niet overeenkomt met het veldtype.
Als je toch plakt, verschijnt een waarschuwingspictogramin elk veld waar de inhoud niet overeenkomt met het veldtype. Wijs het pictogram aan voor meer informatie over de mismatch.
Een screenshot van het pop-upbericht dat wordt weergegeven in de verzameling wanneer je inhoud plakt die niet overeenkomt met het veldtype.