CMS-aanvraag: Dynamische teksthyperlinks maken

Functieaanvraag|We verzamelen stemmen voor dit probleem
Momenteel is het niet mogelijk om teksthyperlinks te maken door tekens in tekstelementen te koppelen aan URL-velden in CMS-verzamelingen. Als je een tekstelement aan een URL-veld koppelt, geeft de tekst de URL zelf weer in plaats van naar de URL te linken.

Met deze functie zou je tekst kunnen hyperlinken en de links dynamisch laten veranderen op basis van het relevante verzamelingsitem. Je zou de weergegeven tekst en de gelinkte URL afzonderlijk kunnen beheren.
Tijdelijke oplossing:
Je kunt knoppen koppelen aan URL-velden in verzamelingen om dynamische links te maken.
We zijn altijd bezig met het bijwerken en verbeteren van onze producten. Jouw feedback wordt daarbij zeer gewaardeerd.
Als dit een functie is die je in de toekomst graag zou willen zien, klik dan op Voor deze functie stemmen en we zullen ervoor zorgen dat je op de hoogte blijft.