Check-in by Wix: Medewerkers toevoegen en beheren

Leestijd 5 minuten
Maak kennis met Check-in by Wix, onze oplossing voor moeiteloos deurbeheer voor evenementen. Met deze app kunnen je medewerkers moeiteloos de logistiek van evenementen afhandelen, van het inchecken van gasten tot het scannen van tickets.
Je kunt eenvoudig medewerkers toevoegen en toewijzen aan de evenementen waarbij je hulp nodig hebt. Vervolgens geef je een unieke QR-code of directe link, zodat medewerkers toegang hebben tot de app en evenementen kunnen beheren.
In dit artikel lees je meer over:

Medewerkers toevoegen

Voeg medewerkers toe aan een evenement zodat ze gasten kunnen inchecken, hun tickets kunnen scannen en de gastenlijst kunnen helpen beheren.
Dashboard
  1. Log in op de Check-in by Wix-app.
  2. Tik onderaan op Medewerkers beheren
  3. Tik op Medewerker toevoegen
  4. Voer de naam van de persoon in.
  5. Selecteer de Evenemententoegang die je je medewerker wilt geven:
    • Alle evenementen: Alle bestaande en nieuwe evenementen die je aanmaakt.
    • Specifieke evenementen: Jij bepaalt tot welke evenementen deze medewerker toegang heeft.
      1. Tik op de Evenementen-dropdown en kies het relevante evenement.
      2. Tik op Klaar
  6. Tik rechtsboven op Opslaan .
Een screenshot van het Medewerker toevoegen-paneel in de Check-in by Wix-app.
En nu?
Deel de uitnodigingslink met medewerkers van de app of laat ze inloggen met de relevante QR-code.
Een screenshot van het inlogpaneel voor medewerkers om inloggegevens te delen in de Check-in by Wix-app.

Medewerkers beheren

Zodra je medewerkers hebt toegevoegd en hen hebt uitgenodigd voor de app, kun je hun gegevens en toegang tot het evenement indien nodig beheren.
Check-in app
Dashboard
  1. Log in op de Check-in by Wix-app.
  2. Tik op Medewerkers beheren.
  3. Tik naast de betreffende medewerker op het Meer acties-pictogram.
  4. Kies wat je wilt doen:

Veelgestelde vragen

Klik op een vraag voor meer informatie over het beheren van je medewerkers.