Branded App by Wix: Over het beleid voor in-app aankopen van Apple

Leestijd 2 minuten
Het beleid voor in-app aankopen van Apple is van invloed op de manier waarop je online goederen en diensten verkoopt aan klanten die iOS-apparaten gebruiken. Lees hieronder meer om te zien of deze update van het beleid gevolgen voor je heeft.

Over het beleid voor in-app aankopen van Apple

Belangrijk:
Dit beleid is alleen van toepassing op de verkoop van online goederen en diensten, niet op fysieke producten.
Apple's beleid voor in-app aankopen is van toepassing als je het volgende in je app wilt verkopen:
  • Abonnementen (zowel abonnementen met eenmalige betaling als abonnementen met periodieke betalingen).
  • Producten die zijn geïntegreerd met abonnementen (zoals online programma's of evenementen die via abonnement worden verkocht).
  • Periodieke betalingen (zoals bij abonnementen).
Als je de meeste andere online goederen en diensten via een enkele betaling wilt verkopen, kun je in-app aankopen instellen vanuit je Branded App-dashboard.