Branded App by Wix: App-wijzigingen doorgeven aan Apple en Google

Leestijd 2 minuten
Wanneer je wijzigingen aanbrengt aan je branded app, kan het zijn dat je de app opnieuw moet indienen voor goedkeuring door Apple en Google, afhankelijk van het type update dat je hebt uitgevoerd. Wijzigingen in het ontwerp moeten bijvoorbeeld opnieuw worden goedgekeurd. Wijzigingen aan de inhoud van je app die je in de Wix Owner-app aanbrengt, kunnen echter zonder toestemming van Apple of Google worden gepubliceerd.
Lees in dit artikel meer over:

App-wijzigingen die door Apple en Google goedgekeurd moeten worden

Sommige wijzigingen die je aanbrengt aan het ontwerp of de winkelvermeldingen van je app, moeten opnieuw ter goedkeuring worden ingediend bij Apple en Google. Dit kan alles zijn dat voor komt in de app voor het inlog-scherm of de bezoekersmodus in je app.
Wijzigingen die moeten worden goedgekeurd, zijn onder andere:

Merk en ontwerp

• Naam en pictogram: Wijzigingen in de naam en/of het logo van je app.
  • Startscherm: Wijzigingen in het ontwerp van het startscherm van je app (wat leden zien wanneer de app wordt geladen).
  • Inlogscherm: Wijzigingen in het inlogscherm.

Winkelvermeldingen

Aangezien de winkelvermeldingen van je app in zowel de App Store als in Google Play worden weergegeven, moeten wijzigingen in inhoud, pictogrammen of categorieën worden beoordeeld en goedgekeurd door Apple en Google voordat de bijgewerkte vermeldingen live gaan.

Appwijzigingen die direct live gaan

Wanneer je updates hebt voor de inhoud of het thema van je app, kun je de wijzigingen na publicatie zien zonder dat je je app opnieuw hoeft in te dienen. Hieronder vallen onder andere:
Let op:
Automatische app-updates horen bij je Branded App by Wix-abonnement. Elke twee weken dient Wix namens jou een app-update in bij de App Store en Google Play. De update bevat nieuwe functies, bugfixes en prestatie-updates. Lees meer