Ascend by Wix: Een bestaand Ascend-pakket upgraden

Leestijd 1 minuten
Je kunt je bestaande Ascend-pakket upgraden naar een pakket met meer functies of een langere abonnementsperiode. De upgrade gaat onmiddellijk in.
Bijvoorbeeld:
  • Ascend Basic naar Ascend Professional.
  • Ascend Professional naar Ascend Unlimited.
  • Ascend Basic naar Ascend Unlimited.
  • Maandelijks Ascend Basic naar jaarlijks Ascend Basic.

Om je Ascend-pakket te upgraden:

1. Ga naar Premiumpakketten in je Wix-account.
  2. Klik naast het betreffende pakket op het Meer weergeven-pictogram .
  3. Klik op Ascend upgraden.
  4. Klik onder het nieuwe Ascend-pakket op Selecteren.
  5. Selecteer de abonnementsperiode en klik op Volgende.
  6. Voer je betalingsgegevens in en klik op Aankoop verzenden.
Belangrijk:
Het resterende tegoed van je oude Ascend-pakket wordt tijdens het aankoopproces in mindering gebracht op de prijs van je nieuwe upgrade. Dit tegoed wordt afgetrokken nadat eventuele kortingen van een voucher of seizoensaanbieding zijn toegepast.