Apps van derden: Media- en inhoudsapps

Leestijd 2 minuten
Wix biedt een verscheidenheid aan media- en inhoudsapps in de Wix Appmarkt. Deze apps zijn allemaal vakkundig gebouwd door externe app-ontwikkelaars en zijn ontworpen om je te helpen bij het weergeven van media en het toevoegen van inhoud aan je website.
Een screenshot met een verscheidenheid aan apps die beschikbaar zijn in de Appmarkt.

Klik om de Wix Appmarkt te bezoeken
Ga naar de appmarkt
Duurt 1 minuut

Voordelen van het toevoegen van een app van derden aan je website

Apps van derden zijn professionele oplossingen die zijn ontworpen om je website te verbeteren. Media- en inhoudsapps bieden professionele oplossingen om de ervaringen van je bezoekers te verbeteren en waardevolle functionaliteiten aan je website toe te voegen.

Muziek en video

Voeg wat flair toe aan je website door achtergrondmuziek of een muziekspeler zoals Spotify of Soundcloud toe te voegen om persoonlijke projecten te laten zien. Je kunt ook videospelers aan je website toevoegen om je websitebezoekers te betrekken.

PDF's en bestanden delen

Sommige apps van derden zijn gericht op het vereenvoudigen van je documentproces door hulp te bieden bij PDF's en het delen van bestanden.

Inhoudsdiensten

Versterk je inhoudsdiensten door inhoud in meerdere talen aan te bieden, of schakel AI in om inhoud voor je website voor te stellen.

Veelgestelde vragen

Klik op een vraag voor meer informatie over apps van derden.