Apps van derden: Communicatie-apps

Leestijd 3 minuten
Wix biedt een verscheidenheid aan apps van derden die gericht zijn op communicatie. Deze apps zijn allemaal vakkundig gebouwd door externe app-ontwikkelaars en zijn ontworpen om je communicatieproces en algehele klantervaring te verbeteren.
Een screenshot met enkele van de communicatie-apps die beschikbaar zijn in de Wix Appmarkt.

Klik om de Wix Appmarkt te bezoeken
Naar de appmarkt
Het kost slechts 1 minuut

Voordelen van het toevoegen van een app van derden aan je website

Apps van derden zijn professionele oplossingen die zijn ontworpen om je website te verbeteren. Met name communicatie-apps kunnen helpen bij het automatiseren van delen van je Customer Relationship Management (CRM). Je kunt ook apps vinden die communicatie interactiever maken, zoals polls en opmerkingen.

Klantrelatiebeheer (CRM)

Hoe je je klanten beheert, is zo belangrijk als het gaat om het onderhouden van een positieve relatie met hen. De CRM-apps die beschikbaar zijn in de Wix Appmarkt bieden de mogelijkheid om je klanten en hun informatie op één plek te beheren. Je kunt deze gegevens gebruiken om je klantinteracties te personaliseren, bijvoorbeeld gepersonaliseerde berichten en automatisch ingevulde gegevens voor boekingen en betalingen, enzovoort.

Opmerkingen en community

Maak het je gebruikers gemakkelijk om hun feedback te delen en bekendheid te geven aan je website door een opmerkingenwidget toe te voegen. Klanten de mogelijkheid geven om opmerkingen achter te laten is een goede manier om hun mening over je product vast te leggen en hulp te bieden aan degenen die vragen over je product stellen.

Beoordelingen en recensies

Hoe vaak heb je iets gekocht na het lezen van een goede recensie? Beoordelingen zijn een goede manier om vertrouwen in je producten en merk op te bouwen. Veel van de beschikbare apps helpen bij het automatiseren van dat proces, zodat je deze goede recensies op je website en in je klantenbestand kunt delen.

Veelgestelde vragen

Klik op een vraag voor meer informatie.