Apps van derden: Apps voor diensten en evenementen

Leestijd 2 minuten
Wix biedt een verscheidenheid aan diensten en evenementen-apps in de Wix Appmarkt. Deze apps zijn allemaal vakkundig gebouwd door externe app-ontwikkelaars en zijn ontworpen om je bedrijf op weg te helpen.
Een screenshot met een verscheidenheid aan apps in de Appmarkt.

Klik om de Wix Appmarkt te bezoeken
Ga naar de Appmarkt
Duurt 1 minuut

Voordelen van het toevoegen van een app van derden aan je website

Apps van derden zijn professionele oplossingen die zijn ontworpen om je website te verbeteren. Het toevoegen van apps die zich richten op diensten en evenementen kan helpen bij het bieden van een soepele boekingservaring voor bedrijven en diensten die werken op basis van boekingen, reserveringen of evenementen.

Restaurantboekingen

Veel boekings-apps bieden functies voor tafelbeheer, waarmee restauranteigenaren hun zitplaatsen kunnen optimaliseren, wachttijden kunnen verminderen en de algehele operationele efficiëntie kunnen verbeteren.

Hotelboekingen

Voeg apps toe die volledige reserveringssystemen bieden om boekingen te beheren, overboekingen te verminderen en je incheckprocessen te stroomlijnen.

Ticketverkoop

Ticket-apps van derden bieden bezoekers een handige manier om tickets voor evenementen te bekijken, te selecteren en te kopen. Zoek naar apps die de realtime beschikbaarheid tonen en stoelselectie aanbieden.

Veelgestelde vragen

Klik op een vraag voor meer informatie over apps van derden.