App van derden: Uploadly - File Upload door Inspon

Leestijd 1 minuten
Met de Uploadly - File Upload-app door Inspon kun je krachtige uploadvelden toevoegen aan je productpagina's. Laat klanten foto's, afbeeldingen en bestanden uploaden vanaf hun computer of mobiele apparaat.
Belangrijk:
  • Deze app is alleen beschikbaar in het Engels.
  • Om deze integratie op je website te gebruiken, moet je Wix Stores toevoegen

De functies en voordelen zijn onder andere:

• Ontvang bestanden met je bestellingen
  • Maak een onbeperkt aantal uploadvelden en voeg ze toe aan je producten
  • Pas je uploadknop aan je website aan
  • Laat klanten hun afbeeldingen bewerken voordat ze ze indienen
Bekijk de Uploadly - File Upload-app van Inspon om aan de slag te gaan.
Neem voor vragen of opmerkingen rechtstreeks contact op met Inspon: