App van derden: ReConvert Upsell en Cross-selling van ReConvert

Leestijd 1 minuten
Met de ReConvert Upsell- en Cross-selling-app kun je je upselling- en cross-selling-aanbiedingen precies zo aanpassen als jij wilt met behulp van de editor (geen code vereist) van ReConvert.
Een screenshot met de gebruikersinterface van de app.
Belangrijk:
  • Deze app is alleen beschikbaar in het Engels.
  • Om deze app te gebruiken, moet je Wix Stores toevoegen. Je kunt deze app ook gebruiken met Wix Bookings als je Wix Stores op je website hebt geïnstalleerd.

Functies en voordelen zijn onder andere:

• Lever gerichte productaanbevelingen aan klanten en klanten met een hoge intentie.
  • Lanceer binnen enkele minuten native upsell- en cross-sell-aanbiedingen, codering of ontwerp is niet nodig
  • De conversiespecialisten van ReConvert zijn 24/7 online
  • Naadloze integratie met Wix Checkout voor zowel Wix Stores als Wix Bookings.
Bekijk de ReConvert Upsell en Cross-sell-app van ReConvert om aan de slag te gaan.
Neem voor vragen en opmerkingen rechtstreeks contact op met ReConvert: