App van derden: Mailchimp van Intuit Mailchimp

Leestijd 1 minuten
Met de Mailchimp-app van Intuit Mailchimp kun je je Wix-website koppelen en je bestaande klant- of abonneegegevens gebruiken met krachtige CRM van Mailchimp. De Mailchimp-app kan worden geïntegreerd met het dashboard van je website om productaanbevelingen, gepersonaliseerde automatiseringen en sms-berichten naar je bestaande klanten te sturen.
Voor nieuwe leads helpt de app om groei te stimuleren door geautomatiseerde en gepersonaliseerde e-mailmarketingcampagnes te sturen die websitebezoekers van Wix klanten maken. Het werkt ook om de prestaties van je website te analyseren met aangepaste rapporten en inzichten om je te helpen de efficiëntie van je verkopen en campagnes te volgen.
Een screenshot met een voorbeeld van een Wix-website die is geïntegreerd met Mailchimp.

Functies en voordelen zijn onder andere:

• Koppel je Wix-website aan de marketingtools van Mailchimp om gepersonaliseerde campagnes via meerdere kanalen te verzenden
  • Optimaliseer campagnes met AI-aangedreven inhoud om tijd te besparen, je publiek te betrekken en afbeeldingen te verbeteren
  • Gebruik Mailchimp-analyses om campagneprestaties te volgen en bruikbare inzichten te krijgen over je doelgroep
  • Richt je op klanten met geautomatiseerde herinneringen, follow-ups en meer op basis van hun website-interactie
Bekijk de Mailchimp-app van Intuit Mailchimp om aan de slag te gaan.
Neem voor vragen en opmerkingen rechtstreeks contact op met Intuit Mailchimp: