App van derden: GeoIPShield van WEB-STAT

Leestijd 1 minuten
Met de GeoIPShield-app kun je je website beschermen tegen spam, slechte bots en al het ongewenst verkeer door deze ongewenste bezoeken weg te leiden van je pagina's.
Een screenshot met de gebruikersinterface van de app.
Belangrijk:
Deze app is alleen beschikbaar in het Engels, Frans, Duits, Italiaans, Japans, Portugees, Russisch, Spaans en Turks.

De functies en voordelen zijn onder andere:

• Beschermt je website tegen spam, slechte bots en al het ongewenst verkeer.
  • Scoort elke bezoeker op basis van zijn IP-geschiedenis. Gebruik die score om het bezoek automatisch te accepteren of te weigeren.
  • Blokkeer/accepteer bezoeken op basis van het land, het IP-adres, de user-agent of de IP-score
  • Leid legitiem verkeer om naar landspecifieke pagina's. Maak verschillende regels om complexe situaties aan te kunnen.
Bekijk de GeoIPShield-app van WEB-STAT om aan de slag te gaan.
Neem voor vragen en opmerkingen rechtstreeks contact op met WEB-STAT: