App van derden: Creativehub - Drop Ship Art van creativehub

Leestijd 1 minuten
Met Creativehub - Drop Ship Art van creativehub, kun je je online verkoop van kunstprints automatiseren met een print-on-demand-dienst.
Belangrijk:
  • Om deze app te gebruiken, moet je Wix Stores toevoegen.
  • Deze app is alleen beschikbaar in het Nederlands, Engels, Frans, Duits, Italiaans, Pools en Spaans.

De functies en voordelen zijn onder andere:

• Automatiseer de online verkoop van kunstreproducties met professionele prints van galeriekwaliteit
  • Wereldwijde verzending tegen vast tarief, geen commissie en snelle levering
  • Internationaal fulfilment-netwerk betekent geen douanekosten
  • Hoogst beoordeelde kunstprintdienst op Trustpilot
Bekijk de Creativehub - Drop Ship Art-app van creativehub om aan de slag te gaan.
Neem voor vragen of opmerkingen rechtstreeks contact op met creativehub: