CNAME-records toevoegen of bijwerken in je Wix-account

Leestijd 2 minuten
Een canonieke naam (CNAME) DNS-record geeft aan dat een domeinnaam een alias is van een andere, canonieke domeinnaam. Je kunt de CNAME-records toevoegen of bijwerken vanaf de Domeinen-pagina van je Wix-account.
Belangrijk:
Als je domein via doorverwijzing (pointing) aan Wix is gekoppeld, moet je CNAME-records toevoegen of bijwerken met je domeinhost (niet Wix).

Om een CNAME-record toe te voegen of bij te werken:

1. Ga naar je Domeinen-pagina.
  2. Klik op het Meer weergeven-pictogram naast het relevante domein en selecteer DNS Records beheren
  1. Voeg het CNAME-record van je domein toe of werk het bij: