Een Instagram-feed toevoegen en instellen

Leestijd 5 minuten
Voeg een Instagram-feed toe om momenten in realtime te delen en meer bezoekers naar je website te trekken.
Tip:
Heb je meer dan één Instagram-account? Zorg ervoor dat je inlogt op het account dat je op je website wilt weergeven voordat je het account koppelt (stap vijf hieronder).

Om de Instagram Feed-app toe te voegen en in te stellen:

1. Open de Appmarkt:
    • Wix Editor: Klik links in de Editor op het Appmarkt-pictogram.
    • Editor X: Klik in de bovenste balk op het Apppaneel-pictogram.
  2. Typ 'Instagram Feed' in de zoekbalk en selecteer Instagram Feed in het dropdownmenu.
  3. Klik op Toevoegen.
  4. Klik op OK.
  5. Selecteer de app in je Editor.
  6. Klik op Instellingen.
  7. Klik op Instagram koppelen en log in op je Instagram-account of klik op Nieuw account maken om een nieuw account in te stellen.
    Let op: Als de inlogpop-up van Instagram niet wordt geopend, probeer dan je pop-upblokkering uit te schakelen of je browserversie bij te werken.
6.  Klik op het Indeling-tabblad om de indeling van je feed te personaliseren.
7.  Klik op het Instellingen-tabblad om de feedopties te personaliseren.
8. Klik op het Ontwerp-tabblad om het app-ontwerp aan te passen.
9. Klik op Opslaan of Publiceren om verbonden te blijven met je Instagram-account en je aanpassingen op te slaan.
Let op:
IGTV-berichten worden niet ondersteund in de app. Klik hier om te stemmen op deze functie.