Velden voor betaalformulieren toevoegen en aanpassen

Leestijd 11 minuten
Voeg extra velden toe aan de betaalpagina om de informatie te verzamelen die je van je klanten nodig hebt. Kies uit een breed scala aan veldtypen. Je kunt klanten tekst laten toevoegen, vragen beantwoorden, je een link laten sturen, en meer.
Screenshot van een betaalpagina waaraan aangepaste velden zijn toegevoegd

Om nieuwe aangepaste velden aan je betaalpagina toe te voegen:

1. Ga naar Instellingen op het dashboard van je website.
  2. Klik op Betalen.
  3. Klik op Pas je betaalpagina aan.
  4. Klik naast Bepaal welke gegevens je op de betaalpagina wilt verzamelen op Bewerken.
  5. Klik op Veld maken.
  6. Voeg een van de volgende velden toe en pas deze aan:
Tips:
  • Alle aangepaste velden verschijnen onder de klantgegevens en boven de bezorggegevens.
  • Je kunt aangepaste velden verslepen om ze opnieuw te ordenen.